Kärra KIF

Referat: Inter Linné IF - Kärra KIF

Inte den bästa matchen men vi tar med oss hem 3p.
Matchen spelades i ett ganska fint och varm väder på bortaplan.
Vi börjar ganska bra i början av matchen och där vi gör tidigt mål i minut 11 genom vår nyförvärv Jussila. Men det tar bara 5 minuter kunde motståndarna hinna göra 1-1. Efter 1-1 målet försökte vi göra uppspel från backlinjen men vi gjorde ganska många misstag i passningsspelet och många långbollar och inte riktig vi vill rulla boll som vi brukar göra och där bjuder vi in våra motståndare i spelet som kunde ha kostat oss men tyvärr var de inte riktig vassa på sina avslut och samtidigt värmen gjorde också att vi inte riktig kunde tänka klart. I minut 40 så kunde vi komma tillbaks i matchen och där gjorde vi vårt andra mål igen genom Jussila. Under halvlek så påpekades på många punkter som skulle kunna förbättra just på de små misstagen. I drygt 10 minuter av andra halvlek gjorde vi två byte för att få mer energi i laget men motståndarna vill gärna vända på resultatet eftersom de har förlorat i tre senaste matcher. I drygt 10 min kvar av matchen så gjorde vi fler byten och ändringar för att kunna ändra på matchbilden och även att kunna avgöra matchen och där lyckades vi göra vårt tredje mål med 2 min kvar av matchen. Tredje målet gjordes av Benji som är också nyförvärv. Där gick luften ur av motståndarna och där slutar även matchen med 1-3 till Kärra.